We kunnen elke dag de berichten lezen over hoe goed of slecht Google het doet, wat de geheimen zijn van het succes van Uber of hoe Snapchat en WhatsApp aan hun fenomenale waarderingen komen. Maar hoe doen succesvolle ondernemers in Europa het? Waarom blijft de startup Showpad een kantoor in Gent houden en hoe overtuigde Mobile Vikings meer dan 200 000 Belgen om voor hen te kiezen? En stel je voor dat je op één dag zowel met Wouter Torfs van Schoenen Torfs als Pieter Zwart van Coolblue kan spreken over retail. Het lijkt mij de beste manier om bij te leren over innovatie en ondernemen in de échte praktijk. Mede daarom organiseren Bert en ikzelf de Connexi Inspiration Tour langs 10 Europese bedrijven en enkel met ondernemers op de bus. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, snel inschrijven is de boodschap.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j8A-UPPyJ9Y]

Comment