De Bertjes

Ondernemen, het is geen sinecure. Met je kop tegen de muur lopen, lange dagen, zoeken naar oplossingen. Daarom presenteert Bert Van Wassenhove "De Bertjes", een jaarlijkse award die innovatieve ondernemers een duwtje in de rug geeft.

De Winnaars

DeBertjes-Award3.png

Categorie 1

Ideation fase

Joris Van Bree van
Cptn Zeppos

CptnZeppos wil mensen vanuit Antwerpen - zijn thuishaven en wereldhaven - onbekende, unieke en authentieke ervaringen en emoties laten beleven en delen als passagier aan boord van een Cargoschip door de bestaande overcapaciteit aan cabins in te vullen: een milieuvriendelijke manier van reizen met ruimte voor tijd.

www.cptnzeppos.com

DeBertjes-Award2.png

Categorie 2

Groei fase

Inge Louf van
OY

OY, een revolutionaire Belgische formule maakt komaf met zweetgeuren. Het spiksplinternieuw merk is het geesteskind van Apotheker Inge Louf. OY staat voor zuiverheid, frisheid én onbezorgd zweten, zonder geurtjes dit door de poriën diep te reinigen zonder laagje deo-vernis.

oycare.be

DeBertjes-Award1.png

Categorie 3

Scaling fase

Danny Stevens van fielddrive

Fielddrive is een platform voor on-site diensten in de event industrie dat gebruik maakt van de laatste technologieën zoals o.a. facial recognition en attendee tracking en wil de wereldstandaard worden voor on-site check-ins.

www.fielddrive.live

De Laureaten

Eervolle vermeldingen:

Johan Deknopper van Veloské Bicycles, Kathy Haemers van 3DHAIRDO, Laura Morel van Recy-Call, Mathys Awouters van Amigrow, Timothy Verhaeghe van Octochannel

Eervolle vermeldingen:

Bert Abbeel van Fintology, Dominique Peters van CRMoptics, Dries Bols van LIFEPOWR, Jasna Rokegem van Jasna Rok, Joe Yasman van Banyas

Eervolle vermeldingen:

Freek Borghgraef van BeSports, Gert Linthout van Mic Mac Minuscule, Johannes Vermeire van POM, Jorim Rademaker van manual.to, Karel Rabaut van Beeple

Mokhtar Alkhanshali

Ondernemer Mokhtar Alkhanshali, bekend van het boek ‘De Monnik van Mokka’ door Dave Eggers, kwam voor De Bertjes 2018 naar België. Hij deelde zijn verhaal over ondernemen, koffie en sociaal ondernemerschap met ons. Heb je het gemist, check dan deze persartikelen en mijn podcast interview:

Georganiseerd samen met:

Met de steun van:

Partners: