FINALISTEN
VITESSE 1

FINALISTEN
VITESSE 2

FINALISTEN
VITESSE 3

iconen-web.png
buttons-winnaar.png
Vitesse-22-timoty.JPG

SUCCESVERHAAL: CHARLIE MAGAZINE

Jozefien en haar team hebben het niet zo met de klassieke media, het zijn dan ook “women on a mission” om die wereld op zijn kop te zetten. Met Charlie Magazine kiezen ze resoluut voor een andere, meer open, eerlijkere en realistischere aanpak. Het heeft wat moeite gekost maar de klant ter waarde van 10.000 euro is binnen, het was gelukkig niet de eerste voor Charlie.

Meer over het Charlie team vind je hier.

SUCCESVERHAAL: TAGLAYER

Taglayer heeft zich tot doel gesteld elke website ter wereld te personaliseren naar de interesses van de bezoeker. Geen geringe ambitie en het is net die soort drive die Timothy de overwinning bracht in Vitesse 1. Hij koos ervoor om zijn prijs niet te spenderen aan het vereenvoudigen van zijn leven als ondernemer, maar investeerde in een bedrijfsvideo voor Taglayer.

Meer over Timothy en Taglayer kan je hier lezen.

Vitesse-70.JPG

SUCCESVERHAAL: NEOSCORES

Bart Van der Roost mag gerust de master pitcher genoemd worden, bij zijn aantreden voor Vitesse 3 had hij dan ook al wereldwijd podia veroverd. Hij verdedigde met vuur zijn startup neoScores die muziekpartituren in de 21e (digitale) eeuw brengt. En zijn Vitesse prijs kwam goed van pas want net op dat moment ging neoScores van start met een rebranding. Een stuk van de oefening om tot het merk “Gustaf” te komen kon betaald worden met het prijzengeld.

Meer over Bart en neoScores lees je hier.

Foto's award uitreiking 2015

ONDERNEMEN IS NIET MAKKELIJK EN AL ZEKER NIET ALS JE HET OP JE EENTJE MOET DOEN. MAAR DE EERSTE EDITIE VAN DE VITESSE ONDERNEMERSAWARDS BEWEES DAT ER HEEL WAT TALENT IN BELGIË RONDLOOPT. EN TALENT, DAT VERDIENT EEN EXTRAATJE! 
 
logo-bert.png