Een jaar geleden was Cptn Zeppos enkel een idee in het hoofd van Joris Van Bree. Hij had net een unieke belevenis achter de rug, een reis per vrachtschip van Antwerpen naar New York. Hij wou dat iedereen zo'n avontuur kon mee maken, en besloot zich met zijn idee in te schrijven voor De Bertjes 2018. Joris won in de categorie 'ideation' en een jaar later maken we de balans op van een jaar ondernemen. Is het gelukt? Gaan mensen per vrachtschip op reis naar de verste hoeken van de wereld? Dat kom je allemaal te weten in dit interview.

NIEUW: steun de show via Patreon en je wordt lid van onze community voor ondernemers met een open blik op de wereld:

Luister via Spotify: Bert's podcast op Spotify
Check het YouTube kanaal: Bert's Show
Abonneer via Patreon: Bert's Patreon Pagina
Abonneer via iTunes: Bert's podcast op iTunes
Abonneer rechtstreeks: RSS Feed

Comment