Het fijne aan een lange carrière is dat je onderweg een pak leuke mensen ontmoet. Béatrice is daar één van. We leerden elkaar kennen tijdens de tweede internet boom toen zij net bij Microsoft begon en ik digitale marketing begon te prediken. Tien jaar later ontmoetten we elkaar terug tussen de startups. Beiden als ondernemers en elk moet onze eigen missie om andere ondernemers vooruit te helpen.

"We missen vaak gewoon gezond verstand"

Het kon dan ook alleen een gesprek worden over ondernemerschap en startups en over de mens achter de ondernemer, de problemen waarmee die geconfronteerd wordt en ook hoe de nieuwe ondernemer haar bedrijf organiseert. En zo laveerden we door het gesprek om op nog een gezamelijk interessepunt uit te komen: het organiseren van een bedrijf. Enjoy the talk!

Abonneer je via iTunes: De Vitesse op iTunes
Abonneer je direct: RSS Feed

Comment