Gisteren heb ik via mijn contacten in de boeken-retail (lees: mijn echtgenote) de de brochure met mijn boek erin te zien gekregen. Alweer een stapje dichter naar de "real thing". En ik heb de eer naast het nieuw boek van Clo Willaerts te staan. Lannoo Campus najaar 2012

We krijgen trouwens een mooie oogst aan marketing boeken dit jaar, ik zet er een paar  nieuwe uit de brochure van Lannoo Campus op een rij, sommigen hebben al een website:

  • Adverteerder zkt reclamebureau - Een belangrijke strategische keuze (Chris Van Roey, Martine Ballegeer)
  • Ik ben een aanrader  - Wie zegt wat hij denkt, is goud waard voor een merk (Jan Van den Bergh)
  • Een Digitaal Marketing Plan in 100 Dagen (die van mij dus)
  • Altijd Naakt - Manage je identiteit online (Clo Willaerts)
  • Braindinges - Bouw je merk van binnenuit (Guy Ooms)

Comment