2 italianen in de shopping in Genk ...

Miii, de vorige dag joh. Ik was aan shoppingdraaien in Genk. Ik zweer, wa een stunten ik daar heb gemaakt.

Ik was vieze schlette aant kijke en op een keer een bom voor me, nie normaal. Ik zei tegen enrico, "mijn nigger...kijk die wijf...wa'ne culetto.

"Mii Giova" zei Enrico, "die is AF die" Wij met ons twee, vol stijl naar die meisje gegaan... een beetje parleren, weet ge zo eene moet ge gewoon kraken....

die is gewoon te lekker... Op een keer, een patat van een schnul, zo een Gianni van mijn klote... die komt op me af, die geeft me gewoon een duw. Gewoon zo he.

Die zegt "blijf van die meisje" ik zeg " mii zwijg u lip, rotte hond, wie kent u;" die paraculo zegt, "dat is mijn nichtje" gewoon een turk.... ge weet alles is nicht en neef bij die stronzis... Ik dacht dat ik filmen zag gewoon. Enrico zei me "Giova, geef die rammel joh", die jongen die deed gans stoer... ik begon die petten te geven, nie normaal. De bloed spoot gewoon uit zijn neus...gans weg heb ik die geklopt. Die meisje stond gewoon te kijken, lijk een patata... ik en Enrico hebben die meegestritst en zijn naar mijn thuis gegaan. Daar hebben we die een beetje van die vloeibare spul in zijn drank gezet...gans geil is die geworden... Ik zei tegen Enrico "Mii enri, we maken die joh." "giova, ik kan niet joh, mijn vrouw en zo" zei Enrico... Ik zei..."maak me geen eiers...alsof ge die nog geen hoorns hebt gezet....." "eigenlijk wel he" zei mijn nigger... Toen hebben we die alletwee vies gescopeerd... Toen he, toen hadden we gedaan en hebben we die gewoon buiten gegooid die troia... Stel u voor...die wou gewoon blijven...... Mii in de shopping maakt ge echt altijd filmen mee....

Got this from: Maarten Massoels

Comment