Invisible Puppy

Comment

Invisible Puppy

Moderne marketing vraagt een hands-on aanpak met een strategisch consistente visie. Daarom is het voor marketing organisaties belangrijk zelf ownership te nemen van de volledige marketing mix.
Invisible Puppy helpt organisaties bij het uitzetten van die koers en treedt op als coach bij de uitvoering.

Meer info: www.invisiblepuppy.com

Rol: Partner & Strategisch Adviseur

Comment

ONAK canoes

Comment

ONAK canoes

ONAK maakt de kano toegankelijk maken voor iedereen met een liefde voor kanovaren, natuur & avontuur. Als investeerder en coach begeleid Bert de startup ONAK in marketing en communicatie. Hiermee was hij deel van de succesvolle crowdfunding campagne en de verdere commerciële uitrol van het bedrijf.

Meer weten:
www.onakcanoes.com
Bert's ONAK avonturen:
onak.by/bert

Rol: Investeerder en go-to-market coach

Comment

De Bertjes

Comment

De Bertjes

Ondernemen, het is geen sinecure. Met je kop tegen de muur lopen, lange dagen, zoeken naar oplossingen. Met De Bertjes gaan we op zoek naar hands-on manieren om ondernemers vooruit te helpen.

Zo rijk ik jaarlijks De Bertjes uit dat jonge Belgische ondernemingen een duwtje in de rug geeft. 

Comment

Licht Voor De Wereld

Comment

Licht Voor De Wereld

LICHT VOOR DE WERELD GEEFT ZICHT OP EEN BETERE TOEKOMST
28 miljoen mensen in ontwikkelingslanden zijn onnodig blind. Slechts tien procent van de kinderen met een beperking gaat naar school. Licht voor de Wereld strijdt al 20 jaar tegen dit onrecht. Samen geven we zicht op een beter leven.

Meer weten:
www.lightfortheworld.be

Rol: Lid van de raad van bestuur / Coach digitale transformatie

Comment

The CoFoundry

Comment

The CoFoundry

Over The CoFoundry:

With a passion for innovation we help entrepreneurs transform their ideas into sustainable companies by funding them at seed stage and by coaching them in the growth process. We aim for the long run rather than a fast monetary return.

Meer weten:
thecofoundry.co

Rol: Managing Partner

Comment

THINK with people

Comment

THINK with people

Over THINK with people:

Think with people is een denktank en een kritisch, constructief klankbord voor alle (potentiële) ondernemers. Bovenal is het een groep mensen van vlees en bloed die graag hun expertise en netwerk openstellen om ondernemers een stap vooruit te helpen.

Meer weten:
www.thinkwithpeople.be

Rol: Co-founder en startup coach

Comment

De Cronos Groep

Comment

De Cronos Groep

De Cronos Groep is een platform dat mensen ondersteund bij het bouwen van hun onderneming. Met liefde voor technologie en ondernemerschap bouwt de groep sinds 1991 aan de toekomst. Bert neemt een rol op als business coach van een aantal Cronos bedrijven:

Rol: Business coach

Comment

Heaven Can Wait

Comment

Heaven Can Wait

Heaven Can Wait is an ecosystem that facilitates a network of independent companies. They all share a passion for innovative communication through technology and creativity. We give marketeers and communication professionals access to motivated talent.
www.heavencanwait.be

Rol: Co-founder, digitaal strateeg, communicatie

Wanner: 2011 - nu

Comment