SCHRIJF JE IN, IN EEN VAN DE DRIE CATEGORIEËN

  • De eerste categorie is er voor ondernemers in de eerste fase van het ondernemerschap, mensen die bezig zijn met het verfijnen van een idee en op zoek zijn naar connectie met de klant.
  • In categorie twee vinden we ondernemers die een werkend product hebben en al de eerste klanten konden noteren.
  • In de laatste categorie vinden we ondernemers die op weg zijn naar internationale doorbraak.

Voor elke groep is een aangepaste prijs voorzien waarmee we de winnende onderneming naar de volgende versnelling katapulteren. 

DOOR ONDERNEMERS

Er werd bewust voor gekozen om van De Bertjes geen schoonheidswedstrijd te maken voor wie het meeste stemmen kan verzamelen. Iedereen mag zich aanmelden, en een selectie deelnemers uit de vorige edities maakt een shortlist van vijftien genomineerden. Vijf in elke categorie.

Deze nominees komen dan samen op de dag van de prijsuitreiking op 12 oktober 2018. Dat is een namiddag en avond die helemaal in teken van de ondernemers staat en verloopt als volgt:

  • De 15 ondernemers komen samen in StartupVillage in Antwerpen waar ze elkaar kort leren kennen. Vervolgens zitten ze per categorie samen om aan elkaar hun bedrijf toe te lichten en in gesprek te gaan over hun aanpak, successen en fouten, strategie, commerciële aanpak en vooral waar ze naartoe willen.
    Vervolgens kiezen de ondernemers onder elkaar de eindwinnaar in hun categorie.
  • Iedereen is voor ons een winnaar, daarom maken we in de tweede helft van de namiddag tijd en ruimte om elk van de 15 laureaten samen te zetten met minstens twee relevante contacten.  Ik gooi hiervoor mijn volledig netwerk open en breng die samen in de Koningin Elisabeth Zaal in Antwerpen.
  • We sluiten de dag feestelijk af in het de mooiste zalen van het Flanders Meeting & Convention Center met een niet-alledaagse keynote en natuurlijk de bekendmaking en uitreiking van de awards. Dit gevolgd door een goed gespijsd netwerkmoment. De award ceremonie is gratis voor iedereen die zich inschreef voor De Bertjes.

Op deze manier is het een echt initiatief voor ondernemers, door ondernemers.

Wat betekent dat nu 'aangepaste prijzen', dat ontdek je hier:

 
 

ondersteund door:

georganiseerd samen met:

en partners: