SCHRIJF JE voor 30 September 2019 IN, IN EEN VAN DEZE CATEGORIEËN:

 1. De eerste categorie is er voor ondernemers in de eerste fase van het ondernemerschap, mensen die bezig zijn met het verfijnen van een idee en op zoek zijn naar connectie met de klant.

 2. In categorie twee vinden we ondernemers die een werkend product hebben en al de eerste klanten konden noteren.

 3. In de derde categorie vinden we ondernemers die op weg zijn naar internationale doorbraak.

Voor elke groep is een aangepaste prijs voorzien waarmee we de winnende onderneming naar de volgende versnelling katapulteren. 

DOOR ONDERNEMERS

Ik heb er bewust voor gekozen om van De Bertjes geen schoonheidswedstrijd te maken voor wie het meeste stemmen kan verzamelen. Iedereen mag zich aanmelden. De deadline voor het aanmelden is 30 september 2019, middernacht.

Vervolgens gaat een groep ondernemers uit de vorige edities aan de slag om een lijst van vijftien laureaten, vijf in elke categorie, te maken.

Deze laureaten komen dan samen op de dag van de award ceremonie op 18 oktober 2019. Dat is een namiddag en avond die helemaal in teken van de ondernemers staat en verloopt als volgt:

 • De ondernemers komen samen in StartupVillage in Antwerpen waar ze elkaar kort leren kennen. Dan gaan ze samen zitten per categorie om aan elkaar hun bedrijf voor te stellen en in gesprek te gaan over hun aanpak, successen en fouten, strategie, commerciële aanpak en vooral waar ze naartoe willen.
  Vervolgens kiezen de ondernemers onder elkaar de eindwinnaar in hun categorie.

 • Iedereen is voor ons een winnaar, daarom maken we in de tweede helft van de namiddag tijd en ruimte om elk van de laureaten samen te zetten met minstens twee relevante contacten. We gooien hiervoor ons volledig netwerk open.
  Dit VIP netwerk event wordt ondersteund door PMV Doe- en durfbedrijf.

 • We sluiten de dag feestelijk af met een niet-alledaagse keynote en natuurlijk de bekendmaking en uitreiking van de prijzen. Dit gevolgd door een smakelijk netwerkmoment. De keynote komt dit jaar van Jan Lambrechts (CEO en founder van CXS International) die zijn visie zal brengen op levenslang leren en hoe we werknemers kunnen voorbereiden op de vierde industriële revolutie.
  Reserveer hier je ticket voor de award ceremonie

Wat betekent dat nu 'aangepaste prijzen', dat ontdek je hier:

 
 

ondersteund door:

georganiseerd samen met:

en partners: