SCHRIJF JE voor 30 September 2019 IN, IN EEN VAN DE CATEGORIEËN

 • De eerste categorie is er voor ondernemers in de eerste fase van het ondernemerschap, mensen die bezig zijn met het verfijnen van een idee en op zoek zijn naar connectie met de klant.

 • In categorie twee vinden we ondernemers die een werkend product hebben en al de eerste klanten konden noteren.

 • In de derde categorie vinden we ondernemers die op weg zijn naar internationale doorbraak.

 • Initiatieven die binnen een groot of klein bedrijf lopen als een soort interne startup of innovatie traject.

Voor elke groep is een aangepaste prijs voorzien waarmee we de winnende onderneming naar de volgende versnelling katapulteren. 

DOOR ONDERNEMERS

Ik heb er bewust voor gekozen om van De Bertjes geen schoonheidswedstrijd te maken voor wie het meeste stemmen kan verzamelen. Iedereen mag zich aanmelden. De deadline voor het aanmelden is 30 september 2019, middernacht.

Vervolgens gaat een groep ondernemers uit de vorige edities aan de slag om een shortlist van twintig genomineerden, vijf in elke categorie, te maken.

Deze nominees komen dan samen op de dag van de award ceremonie op 18 oktober 2019. Dat is een namiddag en avond die helemaal in teken van de ondernemers staat en verloopt als volgt:

 • De 20 ondernemers komen samen in StartupVillage in Antwerpen waar ze elkaar kort leren kennen. Dan gaan ze samen zitten per categorie om aan elkaar hun bedrijf toe te lichten en in gesprek te gaan over hun aanpak, successen en fouten, strategie, commerciële aanpak en vooral waar ze naartoe willen.
  Vervolgens kiezen de ondernemers onder elkaar de eindwinnaar in hun categorie.

 • Iedereen is voor mij een winnaar, daarom maken we in de tweede helft van de namiddag tijd en ruimte om elk van de 20 laureaten samen te zetten met minstens twee relevante contacten. Ik gooi hiervoor mijn volledig netwerk open.

 • We sluiten de dag feestelijk af met een niet-alledaagse keynote en natuurlijk de bekendmaking en uitreiking van de prijzen. Dit gevolgd door een smakelijk netwerkmoment. De award ceremonie is gratis voor iedereen die zich inschreef voor De Bertjes.
  Reserveer hier je ticket voor de award ceremonie

Wat betekent dat nu 'aangepaste prijzen', dat ontdek je hier:

 
 

ondersteund door:

georganiseerd samen met:

en partners: