Eén van de eigenschappen van succesvolle ondernemers is dat zij geen concurrenten hebben. Niet omdat dat toevallig zo is, maar wel om dat ze daar bewust voor kiezen. Denken als een entrepreneur betekent onder andere dat je voortdurend op zoek gaat naar partnerships, eerder dan de concurrentie dood te analyseren. Je hebt als ondernemer een open geest, er is geen voorgedefinieerde markt voor jou, je zal de juiste market vinden door actief op zoek te gaan naar en te praten met klanten. En dat in samenwerking met partners die je onderweg tegenkomt en actief gaat zoeken.
Tijdens een getuigenis over ondernemen door Rob Heyvaert noteerde ik ooit deze quote: “Don’t read books, talk to people”. Dat is exact wat je als ondernemer moet gaan doen, met zo veel mogelijk mensen gaan praten. Misschien worden ze ooit klant, of kan je er een partnership mee afsluiten. In elk geval zal je er veel van leren.
Daarom organiseren we dit voorjaar de Connexi Inspiration Tour. Een extreem verrijkende ervaring waar ondernemers leren van ondernemers. We nemen je gedurende drie dagen mee op een busrit langs boeiende ondernemingen en ondernemers in België en Nederland. Van Omega Pharma tot Mobile Vikings en van Inge Geerdens van CVWarehouse tot Pieter Zwart van Coolblue. Tijdens de busritten en diners wissel je kennis en ervaring uit met de 25 deelnemers, ondernemers die elk in hun fase van het ondernemerschap zitten.
Voor meer informatie en inschrijving: www.connexi.eu

Comment