dmp100_cover_v2-001.png

DMP100_cover_v2.001Digitale marketing is een snel evoluerend métier, een update van mijn boek kon dan ook niet uitblijven. In deze volledig herziene uitgave hebben we samen met een aantal co-auteurs de nieuwste evoluties in bijvoorbeeld search engine optimalisatie, email marketing en sociale media meegenomen zodat je als digitaal marketeer aan de slag kan met de laatste inzichten. Verder hebben we bijzondere aandacht besteed aan: – Mobile: het hoofdstuk mobiel werd gesplitst in twee zodat er aandacht is voor zowel het optimaliseren van je sitevoor mobiele toestellen, als het inzetten van mobiel in je marketing plan. – Online adverteren: dit hoofdstuk werd in lijn gebracht met de nieuwste evoluties in Google Adwords en Facebook Advertising en we hebben ook adverteren op Twitter en op LinkedIn dieper uitgewerkt.

Tenslotte hebben we ook een hoofdstuk “Growth Hacking toegevoegd zodat zowel startups als andere innovatieve ondernemers nu ook een houvast hebben bij het toepassen van de nieuwste trend in digitale marketing.

Het boek is vanaf midden september 2014 te koop in de boekhandel en op deze site. Op 17 september lanceren we deze volledige herziene uitgave in Antwerpen.

Comment